Wat zijn de kosten van een grote beurt?

De kosten voor een grote beurt in Nijmegen: hoe hoog zijn die gemiddeld? De precieze kosten hangen af van het type auto dat u rijdt, de kilometerstand en wat er precies moet gebeuren. Gemiddeld genomen gaat het om €375 voor een grote beurt. Grotere en oudere auto’s zijn wat duurder, terwijl de kleinere en moderne auto’s vaak wat goedkoper zijn.

<span “>Let op: eventuele kosten voor onderdelen die vervangen moeten worden komen bovenop die van de beurt. We proberen vooraf zo goed mogelijk in te schatten wat we bij het <a ” href=”https://www.autoservicevankruijsbergen.nl/auto-onderhoud/”>auto onderhoud tegen zullen komen.

Wat gebeurt er tijdens een grote beurt in Nijmegen?

De kosten van een grote beurt zijn behoorlijk, omdat we daar een aantal belangrijke dingen voor doen. We controleren bijvoorbeeld de:

  • Accu
  • Verlichting
  • Uitlaat
  • Katalysator
  • Banden
  • Remmen
  • Schokdempers
  • Ruiten en ruitenwissers

 

Bovendien vullen we de ruitenwisservloeistof bij, net als de koelvloeistof. We vervangen het oliefilter en verversen ook de olie voor de motor. Wat een grote beurt in Nijmegen vervolgens kost hangt af van hoe lang we daarmee bezig zijn, iets dat afhankelijk is van het type auto dat u rijdt.

Grote beurt: vooraf op de hoogte van de kosten

We begrijpen dat u net als bij de kosten voor een kleine beurt graag vooraf op de hoogte wilt zijn van wat u moet verwachten. Daarom zorgen we er bij de kleine en de grote beurt voor de auto voor dat we een inschatting maken. We hebben veel auto’s in onderhoud, waardoor we goed kunnen inschatten wat de kosten ongeveer zijn.

Tip: benieuwd wanneer uw auto weer een grote beurt nodig heeft? Vertel ons welke auto u rijdt en wat de kilometerstand is, dan kijken we het graag voor u na.

Vragen over de kosten van een grote beurt of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!