Wat zijn de kosten van een kleine beurt?

Wat zijn de kosten van een kleine beurt?

Benieuwd naar de kosten van een kleine beurt? Het gaat om gemiddeld €100 tot €175. Dat is het bedrag voor de onderhoudsbeurt in Nijmegen, zonder het vervangen van onderdelen die daar eventueel aan toe zijn.

We controleren een groot aantal zaken en vervangen bijvoorbeeld de motorolie. Op die manier zorgen we er na een kleine beurt voor dat de auto weer in goede staat is. Vanaf dat moment kunt u er weer zonder problemen mee rijden, in ieder geval een jaar totdat we de grote beurt adviseren.

Wat een kleine beurt kost hangt af van twee verschillende dingen. Het is allereerst een vast bedrag, dat we nodig hebben om alle controles te doen en bijvoorbeeld om de vloeistoffen bij te vullen. Daarnaast kan het zijn dat we reparaties moeten uitvoeren, afhankelijk van wat we tegenkomen. Die kosten berekenen we apart, al proberen we dat vooraf natuurlijk zo goed mogelijk voor u in te schatten.

Wat gebeurt er tijdens een kleine beurt?

Benieuwd wat we doen tijdens een kleine beurt en waar de kosten in gaan zitten? We controleren de banden, de schokbrekers, de accu, de remmen en bijvoorbeeld de verlichting. Daarnaast kijken we het interieurfilter na, net als de ruitenwissers, de uitlaat en de katalysator. Verder hebben w aandacht voor de multiriemen en de distributieriem, net als eventuele lekkages als daar sprake van is.

We vervangen de motorolie en het oliefilter, net als het luchtfilter als dat nodig is. We kijken natuurlijk ook de rem- en koelvloeistof na, zodat we die netjes kunnen vervangen tijdens het onderhoud. Tenslotte stellen we de verlichting voor u af, bijvoorbeeld om de koplampen op de juiste hoogte te laten stralen.

Dit kost een kleine beurt

Benieuwd wat een kleine beurt kost binnen het auto onderhoud dat er regelmatig nodig is? De kosten liggen met zo’n €150 een stuk lager dan die voor de grote beurt. We kijken minder punten na, waardoor we daar sneller mee klaar zijn en de kosten lager kunnen liggen.

Tip: benieuwd wanneer de auto onderhoud nodig heeft? Moderne auto’s geven dat zelf aan. In andere gevallen is het verstandig om uit te gaan van ieder jaar of iedere 20.000 tot 25.000 kilometer. Op die manier zien we de auto regelmatig, om er in Nijmegen voor te zorgen dat u daar op een fijne wijze mee kunt blijven rijden.

Vragen over een kleine beurt of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!