Auto reparatie

Auto reparatie laten uitvoeren? Niets is vervelender dan een kapotte auto, dus daar kunnen we u goed mee helpen. We zorgen voor spoedig en vakkundig herstel van de auto, zodat u weer veilig de weg op kunt. De kosten schatten we vooraf voor u in en we gaan pas bij uw akkoord aan de slag. Dat voorkomt vervelende verrassingen door onverwachte kosten.

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakbekwaam

Nieuwe en gebruikte onderdelen

Perfecte service

Snel klaar

Ook op zaterdag open

Vakkundige reparaties

We beschikken over moderne apparatuur en hebben uitgebreide ervaring met zowel Mini als andere merken. Met software lezen we elektronische storingen uit, zodat we beter kunnen nagaan wat er aan de hand is.

Loopt de motor niet goed, is de versnellingsbak toe aan een revisie of blijkt de krukas kapot en moet de motor uit elkaar? Het zijn reparaties aan de auto die we regelmatig uitvoeren, net als het inbouwen van een compleet nieuwe motor. We kunnen u er vakkundig mee van dienst zijn, zodat de auto daarna weer rijdt zoals u dat gewend bent.

We vervangen remblokken, remschijven, banden, uitlaten en koppelingen, net als alle andere onderdelen die toe zijn aan een reparatie. Als aanvullende dienstverlening bovenop het onderhoud en de APK of als u te maken heeft met andere problemen.

Auto reparatie in Nijmegen

Een auto reparatie in Nijmegen laten uitvoeren? We zijn uw specialist in reparaties en autoschadeherstel, waarvoor we bovendien samenwerken met een betrouwbare partner. Op die manier zorgen wij ervoor dat u weer trots kunt zijn op uw auto die u betrouwbaar van A naar B brengt.

Auto reparatie in Nijmegen laten uitvoeren of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.