Onderhoudsbeurt voor uw auto

Onderhoudsbeurt voor de auto laten uitvoeren? Wij staan graag voor u klaar, zowel voor de grote als de kleine beurt, een zomercheck, wintercheck en op het moment dat u met pech langs de weg komt te staan.

We controleren de vloeistoffen, vullen die bij en vervangen bijvoorbeeld de luchtfilters, brandstoffilters en de bougies. Op die manier voeren we een kleine of een grote onderhoudsbeurt uit, waarbij we de kosten vooraf opgeven. U komt niet voor verrassingen te staan, terwijl u erop kunt vertrouwen dat uw auto weer in topconditie verkeert.

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Universeel garagebedrijf

Klanttevredenheid 97%

Voor alle merken

Service gericht

Scherpe prijzen!

Grote en kleine beurt: wat zijn de kosten?

Benieuwd naar de kosten voor een kleine of een grote onderhoudsbeurt? We geven u vooraf aan wat het zal kosten, afgestemd op het merk en model auto dat u rijdt. We kijken na wat er precies dient te gebeuren, zowel voor uw Mini als een ander merk dat u wilt laten onderhouden.

Tip: veilig op zomervakantie of naar de wintersport? Een kleine of grote onderhoudsbeurt is waarschijnlijk nog niet nodig, dus we kunnen een specifieke check uitvoeren. Wij maken de auto klaar voor de autovakantie, door de banden op te pompen, de remmen te controleren, de uitlaat en vloeistoffen na te kijken en de accu professioneel door te meten.

In combinatie met de grote of kleine onderhoudsbeurt in Nijmegen meteen de banden vervangen of de airco vullen? We combineren de werkzaamheden, om u voordeliger van dienst te kunnen zijn.

Onderhoudsbeurt voor uw auto in Nijmegen

Een onderhoudsbeurt aan uw auto laten uitvoeren in Nijmegen? We kijken na wat er nodig is en geven vooraf aan wat de kosten zijn. Na uw akkoord gaan we aan de slag en brengen we de auto weer in topconditie.

Onderhoudsbeurt laten uitvoeren in Nijmegen of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.