Airco onderhoud

Airco auto onderhoud laten uitvoeren in Nijmegen? Airconditioning is een van de functies waar we enorm aan zijn gewend en waar we eigenlijk niet meer zonder kunnen. Niet in Nederland en zeker niet in de zonnige oorden waar we graag heenreizen voor de zomervakantie.

Tip: gaat u binnenkort op autovakantie naar een warme bestemming? We kunnen de airco voor de auto onderhouden of u van dienst zijn met een complete zomercheck. Op die manier garanderen we dat alles netjes werkt en de auto in topconditie is. U kunt met een gerust hart op vakantie, omdat het aan de auto in ieder geval niet zal liggen.

Airco auto onderhoud laten uitvoeren en benieuwd naar de prijs? Die hangt uiteraard af van wat er aan de hand is. In sommige gevallen zullen we de airco alleen bijvullen. Op die manier zorgen we ervoor dat er weer voldoende koudemiddel beschikbaar is, waarmee u de airco opnieuw kunt gebruiken. Blijkt er meer aan de hand te zijn? We zullen dit onderzoeken en u laten weten wat daar de kosten van zijn.

Wat is er aan de hand?

Is er onderhoud nodig aan de airco van de auto? Dit kan met verschillende zaken te maken hebben. Wij onderzoeken wat er aan de hand is, bijvoorbeeld op het moment dat het koudemiddel weglekt.

Let op: de airco in de auto is een gesloten systeem. Is het koudemiddel op of is daar te weinig van over? Dit zou normaal gesproken niet weg mogen lekken. We sporen het lek op, zodat we het systeem op een grondige manier voor u kunnen herstellen.

Zodra we weten wat er aan de hand is zullen we contact met u opnemen over onze bevindingen. We leggen uit wat de airco auto onderhoud prijs zal zijn, bijvoorbeeld aan de hand van de onderdelen die we dienen te vervangen. Na uw akkoord gaan we daarmee aan de slag, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Airco van de auto: onderhoud in Nijmegen

Voor de airco van de auto op zoek naar onderhoud in Nijmegen? We kunnen de airco vullen en zoeken voor u uit wat daarmee aan de hand is. Op die manier zorgen we ervoor dat de airconditioning weer netjes koud zal worden en werkt zoals u dat verwacht. Fijn voor op vakantie, net als bij ons in Nederland.

Airco auto onderhoud laten uitvoeren of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!