Airco bijvullen

Wordt de airco niet koud of werkt het systeem niet goed meer? We kunnen de airco bijvullen en gaan op zoek naar het probleem, bijvoorbeeld om vast te stellen of het koudemiddel op is. Bovendien zoeken we uit hoe dit kon gebeuren, omdat het gaat om een gesloten systeem.

Niets zo vervelende als een airco die niet werkt als het voorjaar en de zomer voor de deur staan. Al kunnen we u er natuurlijk ook tijdens de rest van het jaar goed mee van dienst zijn. We kijken de airconditioning na, lossen het probleem op en vullen het koudemiddel bij als dit nodig is.

Bijvullen, onderhoud en reparaties

De airco van de auto bijvullen? We voeren het herstel voor u uit, als aanvulling op het onderhoud en bijvoorbeeld op het moment dat u de banden wilt vervangen voor het zomerseizoen. En blijkt er onderhoud of een reparatie nodig, bijvoorbeeld omdat het koudemiddel weglekt? We gaan na waar het probleem zit, lossen het op en zorgen ervoor dat de airco weer goed koud wordt.

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Airco reparatie

Koel in de zomer

Bijvullen airco unit

Fris interieur

Auto ontvochtigen met airconditioning

Airco bijvullen in Nijmegen

We kunnen de airco bijvullen in de auto en zorgen ervoor dat dit weer goed werkt, zodat u daar tijdens de warme dagen op kunt vertrouwen. Dat doen we voor Mini, net als voor andere merken. We zijn uw specialist in Nijmegen, om te voorkomen dat de airco het begeeft op de dagen dat u die het meest hard nodig heeft.

Airco bijvullen in Nijmegen of vragen over uw auto?

Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.