Mini specialist gezocht? We zijn gespecialiseerd in Mini onderhoud, zowel voor occasions als nieuwe auto’s. We kennen de Mini Cooper, de Cooper S, de Mini Countryman en bijvoorbeeld de cabrio en andere modellen en uitvoeringen.

Tip: vanuit onze uitgebreide ervaring weten we dat de versnellingsbakken van de Mini Cooper en de Mini One R50 vaak kapot gaan. We kunnen die vakkundig vervangen naar de meer betrouwbare 6-bak van de Cooper S R53. Stukken sterker en zuiniger bovendien. Liever uw eigen versnellingsbak laten reviseren? Ook dat is mogelijk.

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Gespecialiseerd in Mini

Eigen uitlees- en diagnoseapparatuur

Jarenlange ervaring

Mini onderhoud

Mini ombouwen

Onderhoud, reparaties en meer

Op zoek naar een Mini occasion specialist? We verzorgen het auto onderhoud vakkundige reparaties en bijvoorbeeld de APK. Speciaal voor de Mini Cooper, Mini Countryman en andere modellen en uitvoeringen.

We hebben onder andere ervaring met de distributieketting en cilinderkoppakkingen, waardoor er druk kan opbouwen in het koelsysteem en de motor te heet wordt. Met professionele uitlees- en diagnoseapparatuur gaan we na wat er aan de hand is, waardoor we dit vakkundig kunnen oplossen. Bovendien kunnen we uw Mini volledig demonteren en weer monteren, of ombouwen op de manier die u wenst.

Mini specialist in Nijmegen

We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot dé Mini specialist in Nijmegen. Nadat we verschillende Mini’s kochten, uit elkaar haalden en weer opbouwen groeide de specifieke vakkennis, die we nu gebruiken om uw model te onderhouden en repareren. De beste keuze voor het Mini onderhoud, dankzij de uitgebreide ervaring en diepgaande kennis die we als specialist hebben opgedaan.

Mini specialist in Nijmegen gezocht of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.