Wanneer moet de onderhoudsbeurt voor mijn auto plaatsvinden?

Wanneer is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt in Nijmegen? Een belangrijke vraag, waar we helaas iets meer informatie voor moeten hebben. Het hangt af van het type auto dat u rijdt wanneer er een onderhoudsbeurt gepland staat.

Gemiddeld genomen is het een goed idee om de auto één keer per jaar langs te brengen voor een onderhoudsbeurt. We doen dan een kleine of een grote beurt, afhankelijk van het onderhoud dat de auto de laatste keer kreeg.

Tip: moderne auto’s geven het zelf aan wanneer ze onderhoud nodig hebben. Ze waarschuwen vooraf, of tonen met een symbool dat het tijd is om een afspraak te maken. Wij plannen u in Nijmegen dan vlot in, zodat u op tijd bent voor de onderhoudsbeurt voor uw auto.

Wanneer is er een onderhoudsbeurt nodig?

Benieuwd wanneer er een onderhoudsbeurt nodig is als de auto dat zelf niet aangeeft? Los van de zomercheck en de wintercheck is het goed om dit eens per jaar uit te laten voeren. Of elke 20.000 tot 25.000 kilometer, indien u veel kilometers per jaar maakt.

Door regelmatig langs de komen voor het onderhoud aan de auto kunnen we die goed in de gaten houden. We noteren de werkzaamheden die we uitvoeren, zodat we daar de volgende onderhoudsbeurt weer rekening mee kunnen houden. Op die manier houden we de auto netjes bij, om die technisch in goede staat te houden.

Tip: geeft de auto een signaal, maar begrijpt u niet goed wanneer de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft? Vertel het onze monteurs, dan plannen we u bij ons in de garage in Nijmegen in als dat nodig blijkt.

Benieuwd wanneer er een onderhoudsbeurt moet plaatsvinden of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!