Versnellingsbak Mini Cooper en One R50

Last van de versnellingsbak van uw Mini Cooper of One R50 en toe aan een revisie? Of een compleet nieuwe bak laten plaatsen, waarmee we de problemen kunnen verhelpen? Het is helaas een bekend zwak punt van de auto, waar veel van onze klanten last van hebben. Dat kunnen we op verschillende manieren oplossen, zodat u weer kunt vertrouwen op een fijne bak in de auto waar u graag mee rijdt.

We voeren regelmatig een Mini Cooper versnellingsbak revisie uit. De revisie zelf laten we uitvoeren door een ervaren partner, terwijl wij ervoor zorgen dat we de bak demonteren, laten reviseren en die vervolgens weer in de auto monteren. Het is een betaalbare oplossing om de versnellingsbak te herstellen, zodat u daar bij problemen weer op een goede manier gebruik van kunt maken. Dit is met name geschikt voor de Mini Cooper R50, al kunnen we dat bij ons in Nijmegen natuurlijk ook doen voor andere modellen.

Problemen met de versnellingsbak

Geeft de Mini Cooper versnellingsbak problemen, maar weet u niet goed wat er aan de hand is? In veel van de gevallen kunnen we tijdens een telefoongesprek al aangeven waar dit waarschijnlijk aan ligt. We gelden als Mini specialist, waardoor we hier al vaker mee te maken hebben gehad. We kennen de problemen die u ervaart en weten bovendien hoe we dat vakkundig kunnen oplossen.

Zoekt u naar een revisie van de versnellingsbak van uw Mini Cooper of One R50 of een ander model? We zijn u er graag mee van dienst, net als met het compleet vervangen daarvan. We plaatsen dan een 6-bak van de Mini Cooper S R53. Die staat bekend om z’n veel betere betrouwbaarheid. Dat voorkomt dat de bak op termijn opnieuw aan een revisie toe zal zijn, omdat we het daadwerkelijke probleem hiermee verhelpen.

Mini Cooper: versnellingsbak revisie

Zoekt u een Mini specialist in Nijmegen voor een revisie of het compleet vervangen van de versnellingsbak? Wij gaan er graag mee aan de slag of luisteren eerst goed naar de klachten die u ervaart. Aan de hand daarvan kunnen we vaststellen wat er waarschijnlijk aan de hand is. We stellen de beste oplossing voor, waarvan we natuurlijk op voorhand kunnen aangeven wat de kosten zullen zijn.

Een nieuwe versnellingsbak in uw Mini Cooper of One R50 is niet goedkoop, maar zorgt er wel voor dat u daar weer lang met veel plezier mee kunt rijden. Het is een goede investering in een auto die verder heerlijk rijdt, waardoor u die niet hoeft te vervangen. We plaatsen de 6-bak uit de Mini Cooper S R53 of reviseren het huidige model, afhankelijk van uw voorkeur en de klachten die u met uw auto ervaart.

Versnellingsbak van uw Mini Cooper of One R50 vervangen of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!