Snel APK Keuren

Uw auto snel APK keuren, bijvoorbeeld omdat u een brief van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) heeft ontvangen? Het is belangrijk om de keuring op tijd uit te laten voeren, voordat de geldigheid van de vorige keer verloopt.

Let op: verloopt de APK en gaat u met de auto nog de openbare weg op? U loopt het risico op hoge boetes, die kunnen oplopen tot honderden euro’s per keer dat u aangehouden wordt.

Snel een APK laten uitvoeren en benieuwd wat we daarin voor u kunnen betekenen? Wij zorgen er voor onze klanten in Nijmegen en omstreken voor dat ze hun auto kunnen laten keuren. Dat doen we zo snel mogelijk, in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen. Op die manier heeft u de auto snel weer tot uw beschikking. En keuren we de auto voordat de geldigheid van de vorige keer verloopt.

Vlot aan de beurt

Benieuwd naar de mogelijkheden om snel APK te keuren in Nijmegen? Het is belangrijk om altijd een afspraak te maken voor de keuring. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen, omdat we in onze garage werken met een planning voor de diverse werkzaamheden.

In de meeste gevallen kunnen we de APK snel inplannen, bijvoorbeeld dezelfde week nog. Vervolgens hoeft de keuring zelf niet lang te duren, waardoor u binnen een paar werkdagen beschikt over een opnieuw gekeurde auto. U mag daar de openbare weg weer mee op, waarmee u voorkomt dat de RDW u een boete kan opleggen.

Is er onverhoopt iets met de auto aan de hand als we de APK keuring uitvoeren? We bellen u meteen op, om aan te geven wat onze bevindingen zijn. Aan de hand daarvan schatten we de te maken kosten in. Pas na uw akkoord gaan we daarmee aan de slag, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Snel APK keuren in Nijmegen

Uw auto snel APK keuren in Nijmegen en daarvoor op zoek naar een betrouwbare specialist? Onze APK-meester staat voor u klaar. We werken bovendien volledig transparant, door duidelijk aan te geven wat onze bevindingen zijn.

We voeren de APK vlot en vakkundig voor u uit. Het is de beste manier om de auto netjes te laten keuren, op de belangrijke punten die ervoor zorgen dat u veilig en milieuverantwoord de weg op kunt. En blijkt er onverhoopt iets aan de hand? Dan kunnen we dat, na uw akkoord, natuurlijk vakkundig voor u herstellen.

Snel APK keuren of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!