Mini Cooper versnellingsbak vervangen

Van uw Mini Cooper de versnellingsbak vervangen? Sommige modellen hebben te maken met een hardnekkig probleem, waardoor de bak snel aan vervanging of een revisie toe is. Het gaat bijvoorbeeld om de Mini Cooper en de Mini One R50, waar we daardoor inmiddels uitgebreide ervaring mee hebben. We laten de bak reviseren of plaatsen een nieuwe, waarvoor we gebruik maken van de 6-bak uit de Mini Cooper S R53. Op die manier profiteert u van een veel meer betrouwbare versnellingsbak, zodat de auto weer als het bekende zonnetje zal rijden.

Ervaart u Mini versnellingsbak problemen, maar weet u niet goed wat er aan de hand is? Onze monteurs kunnen in de meeste gevallen aan de telefoon al vaststellen waar dit waarschijnlijk aan ligt. We kennen de klachten en weten hoe u dat in de praktijk ervaart. Dat betekent gelukkig ook dat we weten welke oplossingen er beschikbaar zijn, waardoor we daar niet onnodig lang naar hoeven te zoeken.

Versnellingsbak: revisie of vervangen

Ervaart u met uw Mini in Nijmegen problemen met de versnellingsbak? Er zijn twee oplossingen mogelijk:

  • Revisie van de bak
  • Nieuwe versnellingsbak plaatsen

 

Wilt u voor de versnellingsbak een revisie laten uitvoeren? Het is de meest voordelige optie voor uw Mini. Het nadeel is dat we de kern van het probleem er niet mee kunnen oplossen. Door de revisie kunt u er weer een tijd lang mee vooruit, maar na verloop van tijd zal het probleem waarschijnlijk terugkeren.

Besluit u de versnellingsbak te laten vervangen in de Mini Cooper? We kunnen de 6-bak plaatsen van de Cooper S R53. Die staat bekend om z’n goede betrouwbaarheid en rijdt bovendien zuiniger, dankzij de 6e versnelling voor op de snelweg. Het is daardoor een populaire keuze bij onze klanten met de modellen die problemen geven.

Mini versnellingsbak problemen oplossen

Wilt u de Mini versnellingsbak problemen oplossen? Wij laten de bak reviseren of zorgen als Mini specialist voor een vervangende bak met een betere betrouwbaarheid. Dat doen we bijvoorbeeld voor de Mini Cooper en One R50, net als voor de andere modellen waarmee u problemen ervaart.

Mini Cooper versnellingsbak vervangen of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!