Kleine beurt voor de auto

Een kleine beurt voor de auto in Nijmegen laten uitvoeren? Belangrijk onderhoud, waarmee u voorkomt dat de conditie van de auto er ongemerkt op achteruit gaat. Goed onderhoud is de belangrijkste investering die u kunt doen, die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Dankzij bijvoorbeeld de kleine beurt voorkomt u dat er onderdelen verslijten, waardoor u daar op andere plekken in de auto veel last van zal krijgen.

De kleine beurt bevat minder onderdelen dan de grote beurt, waardoor u hier een lagere prijs voor betaalt. Uiteraard kunnen we u vooraf aangeven waar we naar kijken, bijvoorbeeld aan de hand van een checklist die we gebruiken.

Let op: komen we tijdens de kleine beurt voor de auto andere zaken tegen die om een reparatie of vervanging vragen? We nemen contact met u op en vertellen u over onze bevindingen. We schetsen u de kosten en pas na uw akkoord zullen we de reparatie uitvoeren. Op die manier komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Checklist: wat gebeurt er tijdens een kleine beurt?

Benieuwd naar wat we uitvoeren tijdens het kleine onderhoud in Nijmegen? Het gaat bijvoorbeeld om de volgende zaken van onze checklist:

  • Controle en bijvullen van de vloeistoffen
  • Controle en vervangen van de luchtfilters
  • Controle en vervangen van de brandstoffilters
  • Controle en vervangen van de bougies

 

Met onze checklist voor de kleine beurt voor uw auto zorgen we ervoor dat we die op een aantal belangrijke punten nakijken. We brengen de auto weer in topconditie, zodat u daar bijvoorbeeld weer een jaar lang zonder problemen mee kunt rijden. Het is op die manier de beste investering in zorgeloos rijplezier, dankzij een auto die goed in conditie blijft.

Kleine beurt voor de auto in Nijmegen

Voorkomen dat u op termijn te maken krijgt met hoge kosten voor dure vervangingen of reparaties? Goed auto onderhoud is de sleutel tot succes, waarmee we voorkomen dat kleine mankementen uitgroeien tot grote problemen.

We zijn gespecialiseerd in de kleine beurt voor alle modellen van Mini, net als voor die van andere merken. Op die manier zorgen we er bij ons in de garage in Nijmegen voor dat uw auto het juiste onderhoud krijgt. Wij weten waar we op moeten letten en geven het u aan als er meer nodig is. Toch zullen we nooit dure reparatie uitvoeren zonder u vooraf op de hoogte te brengen, zodat u altijd goed weet waar u aan toe bent.

Kleine beurt voor de auto plannen of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!