Grote beurt voor de auto

Grote beurt voor de auto laten uitvoeren? Het is de beste investering in de conditie van uw auto, die zich altijd terugverdient. Tijdens het groot onderhoud kijken we de auto op alle belangrijke punten voor u na. We voorkomen daarmee dat kleine mankementen ongemerkt kunnen uitgroeien tot grote problemen. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat de auto weer in topconditie komt, zodat u daar bijvoorbeeld weer een jaar lang zonder problemen mee kunt rijden.

Tip: brengt u de auto voor een grote beurt en wilt u ook meteen een APK keuring laten uitvoeren? We kunnen dat goed combineren, zodat u de auto maar één keer hoeft te brengen en daar vervolgens weer minimaal een jaar zorgeloos mee kunt rijden.

We voeren de grote beurt voor de auto in Nijmegen uit voor Mini, net als voor alle andere merken. Dankzij de brede ervaring en diepgaande expertise van onze monteurs kunnen we u daar uitstekend mee van dienst zijn. We weten wat er moet gebeuren tijdens de beurt en gaan daar op een vakkundige manier mee aan de slag. En blijkt er meer aan de hand? We nemen contact met u op en vertellen u over de bevindingen. Pas na uw akkoord op de ingeschatte kosten gaan we daarmee aan de slag. Op die manier voorkomen we onverwacht hoge kosten.

Checklist: wat gebeurt er tijdens de grote beurt?

Benieuwd naar wat we doen tijdens de grote beurt? We gebruiken daarvoor een checklist, waarmee we voorkomen dat we belangrijke punten over het hoofd zien. We controleren bijvoorbeeld de vloeistoffen, die we bovendien bijvullen als dat nodig is.

Daarnaast bekijken we de luchtfilters en de brandstoffilters, die we op basis van het voorgeschreven onderhoudsschema voor u vervangen. Verder kijken we natuurlijk naar de bougies en bijvoorbeeld de remmen, de banden, de uitlaat en andere belangrijke zaken voor de auto.

Na een grote beurt in Nijmegen aan de hand van onze checklist weet u zeker dat de auto weer in goede conditie verkeert. U kunt er weer een jaar zorgeloos mee rijden, tot het volgende moment waarop we onderhoud adviseren.

Grote beurt voor de auto in Nijmegen

Een grote beurt voor de auto in Nijmegen laten uitvoeren of benieuwd naar het verschil met een kleine beurt? We leggen u de verschillen graag uit en kunnen aan de kilometerstand van de auto zien wat er op dit moment belangrijk is. Bovendien beschikken we over geavanceerde uitlees- en diagnoseapparatuur, zowel om na te gaan wat er eventueel aan de hand is als om wat de auto op dat moment nodig heeft. Op die manier weet u zeker dat we altijd het juiste auto onderhoud voor u uitvoeren.

Grote beurt voor de auto plannen of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!