Auto zomercheck

Een auto zomercheck in Nijmegen laten uitvoeren? De beste manier om klaar te zijn voor de autovakantie, bijvoorbeeld naar een zonnig oord in Frankrijk, Spanje of in Duitsland.

Als u veel kilometers gaat maken is het een goed idee om de auto na te laten kijken. We letten op de meest belangrijke punten, zoals de banden (met aandacht voor de profieldiepte), het vloeistofniveau, de remmen, de airco en natuurlijk de accu.

De kosten voor de zomercheck van een auto zijn niet zo hoog, omdat we daarmee graag een handige service aanbieden. Zodat u weet hoe het ervoor staat met de auto. Om na de zomercheck met de auto op vakantie te kunnen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de lange rit.

Zomercheck voor de auto: waarom is dat belangrijk?

Uiteraard kijken we meer na dan alleen de bovengenoemde punten. We hebben bovendien aandacht voor:

 • Ruitensproeiers
  De sproeiers zorgen voor goed zicht, door een schone ruit. Belangrijk, bijvoorbeeld als u een lange rit naar het zuiden maakt.
 • Ruitenwissers
  Plotseling terecht gekomen in een regenbui? Dan is het fijn dat u kunt vertrouwen op goede ruitenwissers, die zorgen voor streeploos zicht.
 • Uitlaatsysteem
  Werkt de uitlaat nog goed en dempt die bijvoorbeeld het geluid van de motor voldoende? Wij kijken het na tijdens de zomercheck in Nijmegen.
 • Vering van de auto
  Goede vering rijdt veiliger en bovendien meer comfortabel. Belangrijk, als u een lange rit naar de vakantiebestemming voor de boeg heeft.
 • Schokdempers
  Dankzij goede schokdempers heeft u goed contact met de weg, zodat u de rit op een veilige manier kunt maken.
 • Radiateur
  De radiateur koelt de hitte van de motor. Onmisbaar tijdens een rit naar Frankrijk, Spanje en andere zonnige gebieden.
 • V-Snaar
  We kijken naar de V-snaar en voorkomen daarmee dat u ineens stil komt te staan langs de kant van de weg.
 • Waarschuwingslampjes
  Branden er lampjes als u de auto start of daarmee rijdt? We kijken het na en lossen het op, dus niets om u zorgen over te maken.

Wat zijn de kosten?

Benieuwd naar de kosten van een auto zomercheck? Die liggen lager dan bij het normale onderhoud. We kijken de auto voor u na, net als tijdens een wintercheck. Als het allemaal in orde is hoeven we niets te vervangen, waardoor daar weinig kosten aan verbonden zijn. En bent u benieuwd wanneer de auto een onderhoudsbeurt moet? Dat kunnen we tijdens de zomercheck in Nijmegen meteen voor u nakijken.

Meer weten over de zomercheck of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

 

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!