Auto onderdelen vervangen

Auto onderdelen vervangen, bijvoorbeeld omdat die versleten lijken? We beschikken over een aantal onderdelen op voorraad en kunnen de rest voor u bestellen. Lijkt er iets kapot te zijn gegaan, ook al komt u er niet goed achter waar het om gaat? We bestellen de nieuwe auto onderdelen die er nodig zijn of zoeken voor u uit waar het probleem vandaan komt.

We beschikken in onze garage in Nijmegen over geavanceerde uitlees- en diagnoseapparatuur. Daarmee stellen we op een professionele wijze vast wat er aan de hand is. Dit geldt natuurlijk voor de modellen van Mini, net als alle andere merken waar we aan werken. Door de storing digitaal uit te lezen en op te sporen ontdekken we welke onderdelen de problemen geven.

Nieuwe onderdelen voor uw auto

Benieuwd naar de verschillende manieren waarop we u kunnen helpen door auto onderdelen te vervangen? Bekende problemen ontstaan bijvoorbeeld met de:

  • Remblokken
  • Remschijven
  • Banden
  • Uitlaten
  • Koppelingen

Bovendien hebben we veel ervaring met bijvoorbeeld de versnellingsbak van de Mini Cooper. Het is bij bepaalde modellen een bekend zwak onderdeel, dat we al vaak hebben vervangen.

Tip: soms is vervangen niet nodig, omdat reviseren voldoende verbetering zal opleveren. We kijken voor u na wat er aan de hand is en denken graag met u mee. Op die manier bestellen we alleen nieuwe onderdelen op het moment dat dit daadwerkelijk nodig is.

Blijkt tijdens een kleine of een grote beurt bij ons in Nijmegen dat er een onderdeel aan vervanging toe is? Net als tijdens een APK nemen we meteen contact met u op. We leggen u uit wat onze bevindingen zijn en maken een schatting van de kosten die we moeten maken om het te herstellen. We zullen de onderdelen pas vervangen na uw akkoord, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Auto onderdelen vervangen in Nijmegen

Specifieke auto onderdelen vervangen of een complete autoreparatie laten uitvoeren? We repareren kleine mankementen en grote problemen, bijvoorbeeld als de complete versnellingsbak eruit moet of we er zelfs een nieuwe motor in moeten zetten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis kunnen onze monteurs u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Wij weten wat er aan de hand is, waardoor we de juiste onderdelen vervangen om de auto weer in topconditie te brengen. Geef ons aan welke nieuwe onderdelen u wilt laten plaatsen of wat er aan de hand is, dan stellen we u graag een reparatie of check voor. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in goede conditie komt, zodat u daar weer lang plezier van zal hebben.

Auto onderdelen vervangen of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!