APK keuring

APK keuring in Nijmegen laten uitvoeren? We laten onze klanten weten wanneer hun auto toe is aan de keuring en zijn natuurlijk beschikbaar voor iedere andere auto die u graag wilt laten keuren.

Onze gecertificeerde APK-meester staat graag voor u klaar en voert een vakkundige keuring uit. Daarbij hanteren we een transparante werkwijze, om u heel duidelijk aan te geven wat onze bevindingen zijn. We zullen nooit repareren of vervangen zonder u vooraf een prijsindicatie te geven, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Pas na uw akkoord gaan we aan de slag, om onverwachte kosten te voorkomen.

Keuring met aandacht voor uw auto

De APK keuring: wanneer is de auto daar aan toe? De belangrijkste vraag van veel van onze klanten. U ontvangt een brief van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) zodra de auto gekeurd moet worden. Maak meteen uw afspraak, zodat we die op tijd voor u kunnen inplannen.

We zijn gespecialiseerd in de APK keuring voor ieder merk en model auto, zowel op diesel, benzine als LPG en met hybride aandrijflijnen. We beschikken over professionele apparatuur, die we ook gebruiken voor het auto onderhoud en eventuele auto reparaties. Op die manier kunt u rekenen op een keuring met aandacht voor uw auto, waarmee we ervoor zorgen dat u weer veilig en milieuverantwoorde de weg op kunt.

APK keuring in Nijmegen

Uw APK keuring in Nijmegen is bij ons in goede handen. Maak een afspraak, zodat we de auto op tijd keuren en u daarmee weer veilig de weg op kunt. Al beschikbaar vanaf €45 voor een benzineauto en vanaf €60 voor een dieselauto, waarbij we u vooraf op de hoogte brengen van eventuele bijkomende kosten.

APK keuring inplannen in Nijmegen of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!