Airco van de auto werkt niet

De airco van de auto werkt niet: wat is er aan de hand? Het kan natuurlijk aan meerdere dingen liggen, al krijgen veel mensen met vergelijkbare problemen te maken. In de meeste gevallen is het koudemiddel op. Het is dan voldoende om dit bij te vullen, zodat de airco weer goed zal werken.

Tip: laat u het koudemiddel bijvullen? Wij gaan graag op zoek naar de werkelijke oorzaak. De airco is een gesloten systeem, waardoor het middel niet op zou mogen raken. Er is waarschijnlijk sprake van een lek, dat ertoe leidt dat het probleem opnieuw kan ontstaan. Wij vinden het lek en lossen dit op, zodat de airco het voortaan goed blijft doen.

Stel de airco van de auto werkt niet, wat kan er dan nog meer aan de hand zijn? Soms is het systeem zelf defect of heeft het te maken met andere onderdelen van de auto. We kijken de airconditioning graag voor u na en kunnen voor de rest van de auto geavanceerde uitlees- en diagnoseapparatuur gebruiken. Op die manier komen we er bij ons in de garage in Nijmegen achter waar de storing vandaan komt of wat er aan de hand is. Aan de hand daarvan leggen we u graag uit wat de oplossing zou zijn en op welke kosten u moet rekenen.

Airco werkt niet: wat is er aan de hand?

De airco werkt niet en wordt niet (goed) koud, ligt het dan altijd aan het koudemiddel? Wellicht heeft u gehoord van R134a of weet u dat de vloeistof op begint te raken. We zullen die bijvullen, waarmee we er (in ieder geval tijdelijk) voor zorgen date systeem weer werkt. Op die manier kunt u er in ieder geval mee op autovakantie naar de zon. Op een later moment kunnen we het lek voor u opsporen, zodat het probleem niet opnieuw zal ontstaan.

Airco van de auto werkt niet: gespecialiseerde garage

We kennen bij ons in de garage in Nijmegen de airco van ieder merk en ieder model, omdat er altijd sprake is van een vergelijkbaar systeem. We kijken de airconditioning graag voor u na en onderzoeken hoe de vloeistof weg kan lekken. Zodra we het lek hebben gevonden gaan we daarmee aan de slag of nemen we contact met u op, afhankelijk van wat er moet gebeuren. Pas na uw akkoord zorgen we voor vervangingen die extra kosten met zich meebrengen, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Op die manier zorgen we er graag voor dat u met een werkende airco op vakantie kunt, waardoor het in de auto ook in zomerse oorden heerlijk aangenaam blijft.

Werkt de airco van de auto niet of heeft u vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

AfSpraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door even telefonisch contact met ons op te nemen

U kunt ons ook een mail sturen, wij zullen de afspraak inplannen en u een voorstel voor een datum en tijd doorgeven.

Autoservice van Kruijsbergen
Westkanaaldijk 445C
6545 AA Nijmegen

024 – 33 33 097
06 – 122 490 90

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Vakkundige garagebedrijf

Voor onderhoud & reparatie

Betrouwbaar

Voor alle merken

Tevreden klanten - 95% score!