Banden vervangen

De banden vervangen voor het komende zomer- of winterseizoen? Twee keer per jaar is het belangrijk om de banden te wisselen, zodat u veilig de weg op kunt. Zomerbanden hebben in de winter veel minder grip, terwijl winterbanden onnodig hard zouden slijten in de zomer.

Let op: zomerbanden zijn geen goed idee bij sneeuw en lage temperaturen, net als bij heftige regen. Laat op tijd de winterbanden monteren, om veilig op weg te gaan.

Waarom klanten kiezen
voor Autoservice van Kruijsbergen

Veilig op weg

Kortere remweg

Betere grip

Veilig opgeslagen

Voordelig wisselen

Zomerbanden en winterbanden met opslag

We kunnen uw banden vervangen voor minimale kosten en bovendien meteen de opslag verzorgen. Dat betekent dat we nieuwe banden voor de auto monteren, waarna we ervoor zorgen dat we de zomer- of winterbanden voor u bewaren tot de volgende wissel.

Tip: de banden laten vervangen en dit combineren met auto onderhoud of het vullen van de airco? Op die manier kunnen we u er extra voordelig mee van dienst zijn.

Laat uw banden vervangen door een set bij ons uit de opslag of laat ons de ideale nieuwe banden voor uw auto bestellen. We kijken goed naar de prijs-kwaliteitverhouding en adviseren een veilige band, geschikt voor het seizoen dat eraan komt.

Banden vervangen in Nijmegen

Uw banden vervangen in Nijmegen? We helpen u graag met nieuwe zomer- en winterbanden, die te vervangen en de banden die u niet gebruikt op te slaan. De beste service, zodat u altijd kunt vertrouwen op veilige banden voor de zomer en de winter.

Banden vervangen in Nijmegen of vragen over uw auto? Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 en 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.